Спосіб інтелектуального прогнозування та планування технічного обслуговування військової автомобільної техніки - Клец, Дмитро Михайлович; Холодов, Михайло Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Спосіб інтелектуального прогнозування та планування технічного обслуговування військової автомобільної техніки включає збір даних з бортових датчиків та їх аналіз. Аналіз даних здійснюють за допомогою інтелектуальної системи з прогностичною моделлю, що ідентифікує патерни даних, що передують відмові вузлів, та генерує прогностичне сповіщення із зазначенням ймовірного часу до відмови.