Інформаційна безпека з урахуванням нової загрози - Плєхова, Ганна Анатоліївна; Костікова, Марина Володимирівна; Pliekhova, Ganna; Kostikova, Maryna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Досліджено проблеми інформаційної безпеки та захисту інформаційних систем від випадкового чи навмисного втручання. Висвітлюються актуальні проблеми розвитку системи інформаційної безпеки. Інформаційна безпека має першочергове значення у зв’язку із значним поширенням атак, яким постійно піддаються як окремі мережі підприємств, так і національні мережі в цілому.
Information security taking into account the new threat
Keywords: інформаційні системи; інформаційна безпека; небезпека; Lorenz; захист інформації; information systems; information security; danger; information protection; 004.056; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.98.0.7