Проект СТО лекгових автомобілів з розробкою зони поточного ремонту - Бодня, Микита Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі виконано технологічний розрахунок основних показників роботи СТО по прийнятій методиці. У дипломній роботі була розроблена станція технічного обслуговування автомобілів. Визначені об’єми робіт на СТО, розрахована кількість робітників, дільниць, площі необхідних приміщень. Розроблені технологічні інструкції по розбиранню, ремонту, збиранню та обслуговуванню системи охолодження. Проведено аналіз та вибрано обладнання відновлювальних і діагностичних робіт. Розроблені заходи по захисту безпеки життя та діяльності працівника в зоні поточного ремонту.
Keywords: проект; генеральний план; поточний ремонт; ВАЗ-2170; організація ТО; ремонт; система охолодження; обладнання