Пристрій обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень - Кашкевич, Світлана Олександрівна; Шишацький, Андрій Володимирович; Неронов, Сергій Миколайович; Плєхова, Ганна Анатоліївна; Єфименко, Олександр Володимирович; Плєхов, Данило Олександрович; Багмут, Роман Борисович; Гурко, Олександр Геннадійович; Возниця, Анастасия Сергіївна; Пронін, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Пристрій обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень містить передавальну частину пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень та приймальну частину пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень. Передавальна частина пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень та приймальна частина пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень з'єднані між собою послідовно. При цьому до складу пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень додатково введено блок нейро-нечіткого прийняття рішень та блок прогнозування. При цьому приймальна частина пристрою обробки різнотипних даних в системахпідтримки прийняття рішень з'єднана послідовно з першим входом блока нейро-нечіткого прийняття рішень. Вихід блока прогнозування з'єднано з другим входом блока нейро-нечіткого прийняття рішень. Вихід блока нейро-нечіткого прийняття рішень з'єднано з входом передавальної частини пристрою обробки різнотипних даних в системах підтримки прийняття рішень.