Розподілені системи на автомобільному транспорті - Алексієв, В. О.; Логачов, Є. П.; Алексеев, В. О.; Логачёв, Е. П.; Aleksiev, V.; Logachev, E. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто використання розподілених систем у автомобільному транспорті для вирішення високопродуктивних обчислювальних завдань наукових досліджень транспортної галузі.
Распределенные системы на автомобильном транспорте
Distributed systems for the road transport
Keywords: розподілені системи; телематика; автомобіль; распределенные системы; телематика; автомобиль; distributed systems; telematics; vehicle; 004.8(07)