Покращення фінансового стану підприємства - Вінник, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі розглянути напрямки покращення фінансових результатів підприємства, визначені основні проблеми покращення фінансового стану піприємства, обгрунтована необхідність впровадження автоматизованих систем фінансового планування на підприємстві, удосконалена методика фінансового планування за допомогою інтеграції з системою збалансованих показників, розроблений проект впровадження автоматизованої системи фінансового планування на підприємстві та розрахована економічна ефективність заходу.
Keywords: фінансовий стан; фінансове планування; механізм управління фінансовими результатами; автоматизація фінансового планування