Дослідження експлуатаційних властивостей гібридних автомобілів - Надвіренко, Андрій Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Досліджено, що типові схеми підключення гібридного автомобіля, роботу на різних режимах,проведено дослідження експлуатаційних характеристик автомобіля, побудовано графіки порівняння роботи електродвигуна і двигуна та розроблено прототип гібридного автомобіля з паралельним підключенням гібридної силової установки.
Keywords: ГІБРИД; СИЛОВА УСТАНОВКА; ЕКСПЛУАТАЦІЙНА ХАРАКТЕРИСТИКА; ПІДКЛЮЧЕННЯ; ПОСЛІДОВНО-ПАРАЛЕЛЬНА; ЕЛЕКТРОДВИГУН; ДОСЛІДЖЕННЯ