Спосiб магнiтно-iмпульсного притягання металевих заготiвок одновитковим прямокутним iндуктором, що складається з двох паралельних гiлок та розташований над допомiжним екраном - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Гопко, Андрiй Васильович; Щиголєва, Свiтлана Олександрiвна; Дробiнiн, Олександр Михайлович (My University, 2012)
Спосіб магнітно-імпульсного притягання металевих заготівок одновитковим прямокутним індуктором, що складається з двох паралельних гілок та розташований над допоміжним екраном, що полягає в їхньому деформуванні впливом імпульсного магнітного поля шляхом притягання заготівки до прямокутної індукторної системи з допоміжним екраном, в якій індуктор виконано з двома розрізами за віссю симетрії, що поділяє його на два окремих струмопроводи, послідовне чи паралельне з'єднання яких між собою дозволяє регулювати індуктивність індуктора та амплітуди збуджених полів, який відрізняється тим, що індуктор розміщений над тонким допоміжним екраном, що призводить до підвищення електродинамічного зв'язку між індукторною системою та заготівкою.
Keywords: металообробка