Шляхи виправлення помилок державного земельного Кадастру - Пілічева, М. О.; Анопрієнко, Т. В.; Pilicheva, M.; Anopriienko, T.; Пиличева, М. О.; Аноприенко, Т. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У зв’язку з бурхливим розвитком Державного земельного кадастру в Україні виникає потреба у якісних кадастрових даних, що досягається виправленням наявних помилок. У статті класифіковано помилки Державного земельного кадастру за джерелами помилок, за типом даних, в яких міститься помилка, за правовим наслідком виправлення помилки. Досліджено алгоритми усунення технічних та кадастрових помилок з вини та не з вини Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру України. Розглянуто питання виправлення помилок Державного земельного кадастру в суді.
The ways to correct errors of the State Land Cadastre
Пути исправления ошибок Государственного земельного кадастра
Keywords: помилки Державного земельного кадастру; технічна помилка; кадастрова помилка; помилка топології; алгоритм усунення кадастрової помилки; State land cadastre errors; technical error; cadastral error; topology error; cadastral error correction algorithm; ошибки Государственного земельного кадастра; техническая ошибка; кадастровая ошибка; ошибка топологии; алгоритм устранения кадастровой ошибки; 332.64; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.89.0.76