Аналіз умов руху та розробка заходів з їх покращення на ділянці автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка км 5+350 – км 7+864 - Аревджанян, Олександр Георгійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка на ділянці з км 5+350 до км 7+864. Предмет дослідження – умови руху на ділянці автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка з км 5+350 до км 7+864. Мета роботи – розробити проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка км 5+350 – км 7+864 з оцінкою проектного рішення та розробкою заходів організації дорожнього руху. В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики та параметрів ділянки дороги та району її розташування, обґрунтування проведення капітального ремонту, опис процесу створення плану траси ділянки, поздовжнього та поперечного профілів ділянки автомобільної дороги, розрахунок конструкції нежорсткого дорожнього одягу, оцінку умов руху на ділянці автомобільної дороги за коефіцієнтами аварійності та розробку заходів з організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; поздовжній профіль; план траси; оцінка проектного рішення; коефіцієнт аварійності