Бухгалтерський облік як база прийняття управлінських рішень - Єгорова, Н. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розуміння завдань бухгалтерського обліку як управлінських дає змогу ефективно вирішувати найважливіші питання економічної безпеки та розвитку підприємства. Такого висновку дістав автор, розглядаючи роль і завдання бухгалтерського обліку в управлінні підприємством.
Keywords: управління; модель; рішення; облік; аналіз; management; model; decision; account; analysis; 336/67