Перспективи використання доповненої реальності в автомобільній галузі - Шуляков, В. М.; Фастовець, В. І.; Шуляков, Владислав Николаевич; Фастовец, Валентина Ивановна; Shuliakov, Vladislav Mikolayovytch; Fastovec, Valentyna Ivanivna (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
В статті наведено огляд існуючих методів взаємодії з доповненою реальністю за допомогою смартфону, розглянуті перспективи використання доповненої реальності в автомобільній галузі. Проаналізовані практичні інструменти створення та розробки контенту для доповненої реальності та запропоновано найбільш доцільні сфери використання.
Prospects of the augmented reality use in automobile transport
Перспективы использования дополненной реальности в автомобильной отрасли
Keywords: автомобільна галузь; доповнена реальність; багатошарова модель; смартфон; контент; додаток; automobile transport; augmented reality; multi-layered model; smartphone; content; application; автомобильная отрасль; дополненная реальность; многослойная модель; приложение; 629.33: 004.946; 10.30977/VEIT.2019.15.0.39