Силовий інвертор вентильного реактивного двигуна з паралельним буфером енергії та спільним колом форсування - Ткачук, В. І.; Каша, Л. В.; Біляковський, І. Є.; Ткачук, В. И.; Биляковский, И. Е.; Tkachuk, V. I.; Kasha, L. V.; Bilyakovskyy, I. E. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Описано методику розрахунку вентильних двигунів з буферами енергії. Наведено математичну модель вентильного реактивного двиугна, електронний комутатор якого має паралельний ємнісний нагромаджувач та спільне коло форсування струму. Представлені результати симулювання різного роду режимів роботи ВРД з паралельним буфером енергії та спільним колом форсування.
Силовой инвертор вентильного реактивного двигателя с параллельным буфером энергии и общей цепью форсирования
Power invertor of switched reluctance motor with parallel energy buffer and common forcing circuit
Keywords: вентильний реактивний двигун; буфер енергії; силовий інвертор; математична модель; комп’ютерна симуляція; вентильный реактивный двигатель; буфер энергии; силовой инвертор; математическая модель; компьютерная симуляция; switched reluctance motor; energy buffer; power inverter; mathematical models; computer simulation; 621.313.175.32