Аналіз структури електроприводу гібридного автомобіля, як об’єкту діагностики - Бороденко, Ю. М.; Бороденко, Ю. Н.; Borodenko, Y. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглянуто структуру та режими функціонування гібридної силової установки з електроприводом. Визначено спосіб апаратної реалізації та сформульовано загальні правила обробки інформації системи моніторингу технічного стану силової частини електроприводу на прикладі гібридного силового агрегату типу THS II.
Анализ структуры электропривода гибридного автомобиля, как объекта диагностики
Аnalysis of the structure of electric hybrid vehicle as the object of diagnosis
Keywords: гібридна силова установка; електропривод; вентильна машина; високовольтна акумуляторна батарея; перетворювач напруги; система моніторингу; гибридная силовая установка; электропривод; вентильная машина; высоковольтная аккумуляторная батарея; преобразователь напряжения; система мониторинга; hybrid power setting; electrical drive; brushless machine; high-voltage battery; voltage converter; the monitoring system; 681.518.54