Управління PR-діяльністю на підприємстві - Удод, Каріна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі було визначено сутність PR та PR діяльності підприємства в сучасних умовах, враховуючи тренди у комунікаційній сфері та нестабільність ринкового середовища. Описано систему управління PR діяльністю підприємства, проаналізовано сучасний ринок PR діяльності в Україні. Розглянуто методи оцінки ефективності PR діяльності, вдосконалено методичний підхід щодо оцінки ефективності PR діяльності підприємства та виконано її апробацію на фактичних даних роботи ТОВ «Преіз». Обґрунтовано напрямки підвищення ефективності PR діяльності підприємства, розроблено PRкампанію ТОВ «Преіз» та оцінено її ефективність.
Keywords: pr; управління pr; комунікації; стійкий розвиток; ефективність pr