МОНІТОРИНГ СТАНУ ПІДЗЕМНИХ ВОД У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Пронюк, А. В.; Пронюк, А. В.; Pronyuk, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто джерела забруднень підземних вод, досліджено причини цих явищ. Запропоновано рекомендації щодо зменшення прояву таких екзогенних геологічних процесів.
МОНИТОРИНГ СОСТОЯНИЯ ПОДЗЕМНЫХ ВОД В ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛАСТИ
MONITORING THE STATE OF UNDERGROUND WATERS IN KHARKIV REGION
Keywords: підземні води; підтоплення; зсувні явища; просадні ґрунти; несуча здатність; геологічні процеси; подземные воды; подтопление; сдвиги; просадные грунты; несущая способность; геологические процессы; underground waters; underflooding; phenomena changes; subsident soils; soil bearing capacity; geological processes; 504.052