Проект кузовної дільниці на СТО для легкових автомобілів SKODA - Коровяков, Артем Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – технологічний процес підтримки та відновлення стану кузова легкового автомобіля. Мета роботи – розробка заходів для забезпечення працездатності кузова легкового автомобіля в умовах експлуатації. У дипломній роботі виконано технологічний розрахунок основних показників роботи СТО по прийнятій методиці. У дипломній роботі була розроблена станція технічного обслуговування автомобілів. Визначені об’єми робіт на СТО, розрахована кількість робітників, дільниць, площі необхідних приміщень. Розроблені технологічні інструкції по розбиранню, ремонту, збиранню та обслуговуванню елементів кузова автомобіля SKODA. Проведено аналіз та вибрано обладнання на кузовної дільниці. Розроблені заходи з захисту безпеки життя та діяльності працівників в зоні ремонту. В проекті приводиться аналіз кузовного устаткування легкових автомобілів. Аналізуються прогресивні методи та обладнання для ремонту кузова. Результати дипломного проектування можуть використовуватися в подальших дослідженнях, при розробці та проектуванні кузовних устаткування та для впровадження прогресивних методів ремонту кузова легкових автомобілів.
Keywords: СТО; РЕМОНТ; ТЕХНОЛОГІЯ; КУЗОВ; СТЕНДИ; МЕТОДИ; SKODA