Аналіз системи автоматизованого моніторингу стану мостів на основі технологій IoT - Соловей, Тетяна Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Основними задачами є: Опис технологій IoT. Використання IoT в будівництві та експлуатації мостів. Аналіз системи моніторингу стану мостів на основі технологій IoT закордоном. Огляд існуючих систем моніторингу за кордоном. Аналіз ефективності та проблем системи моніторингу. Аналіз системи моніторингу стану мостів на основі технологій IoT в Україні. Огляд існуючих систем моніторингу в Україні. Аналіз ефективності та проблем системи моніторингу. Порівняння систем моніторингу стану мостів на основі технологій IoT в Україні та закордоном. Оцінка різниці між системами моніторингу в Україні та закордоном. Перспективи використання систем моніторингу в Україні.
Keywords: мости; IoT; інтернет речей; датчики; системи моніторингу; Україна; BIM; RDBMS