Удосконалення системи громадського транспорту на території Львівської агломерації - Красовський, Данила Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розроблена транспортна модель на території Львівської агломерації дозволила оцінити рівень транспортного обслуговування відповідно до існуючої транспортної пропозиції та прогнозного значення попиту на перевезення. У програмному середовище VISUM змодельоване функціонування поточної ММ на території Львівської агломерації, та з використанням створеної моделі розроблені пропозиції щодо раціоналізації маршрутів, спрямовані на удосконалення транспортного обслуговування пасажирів громадським транспортом.
Keywords: громадський транспорт; пасажиропотік