Облік і аудит операцій з власним капіталом в господарській діяльності підприємства - Єфімова, Анна Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Визначено особливості формування, руху та обліку власного капіталу на підприємстві, проаналізовано загальний фінансово-господарський стан підприємства та оцінено ефективність використання власного капіталу на підприємстві, досліджено особливості організації обліку та аудиту на підприємстві, запропоновано шляхи удосконалення питань, що досліджуються.
Keywords: облік; аналіз; аудит; власний капітал; звітність; підприємство; первинні документи