Оцінка впливу сумішевого бензину А-95Е на витрату палива легкового автомобіля - Думанецький, Дмитро Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі було проведено аналіз альтернативних видів палива. Проаналізовано експлуатаційні фактори, що впливають на витрату палива. Проведено аналіз програм України про використання альтернативних видів палива на автомобільному транспорті. Описано експеримент в лабораторії кафедри ТЕСА зі зміни витрати палива на автомобілях при використанні різних бензинів. Висвітлено питання з охорони праці при проведенні експерименту.
Keywords: АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА; КЛАСИФІКАЦІЯ; ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ФАКТОРИ; АВТОМОБІЛЬ; ЕКСПЕРИМЕНТ; ДОСЛІДЖЕННЯ; СУМІШЕВІ БЕНЗИНИ; ПАЛИВНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ