Телематика, мехатроніка та синергетика на автомобільному транспорті - Алексієв, О. П.; Алексієв, В. О.; Логачов, Є. П.; Туренко, О. І.; Алексеев, О. П.; Алексеев, В. О.; Логачов, Е. П.; Туренко, А. И.; Aleksiyev, O.; Aleksiyev, V.; Logachiov, Е.; Тurenko, А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розглянуто проблему дослідження інтелектуальних транспортних машин та систем.
Телематика, мехатроника и синергетика на автомобильном транспорте
Automative tranport telematics mechatronics and synergetics
Keywords: системна інженерія; транспорт; мехатроніка; телематика; синергетика; системная инженерия; транспорт; мехатроника; телематика; синергетика; systems engineering; transport; mechatronics; telematics; synergetics; 681.32