Метод інтелектуального аналізу даних вимірювань в мультисенсорній інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі тиску. - Олійник, Лаврентій Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота магістра присвячена розробленню та дослідженню методу інтелектуального аналізу даних вимірювань у мультисенсорній інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі тиску з метою підвищення точності, достовірності та метрологічної надійності результатів вимірювань. Розроблено метод інтелектуального аналізу даних вимірювань у мультисенсорній інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі тиску, запропоновано архітектуру системи, математичні моделі вимірювальних каналів та алгоритми злиття й інтелектуальної обробки даних.
Keywords: ISO GUM; злиття даних; інтелектуальна інформаційно- вимірювальна система; інтелектуальний аналіз даних; машинне навчання; метрологічна надійність; мультисенсорна система; невизначеність вимірювань; нейронні мережі; тиск.