НОВІ МЕТОДИ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ - Михайленко, А. Г.; Mykhailenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропонована підготовка інженерів вимагає динамічних занять з математики з рішенням задач з інженерним спрямуванням. Розгляд нових технологій навчання є важливим фактором у підвищенні глибокого розуміння математики студентами.
НОВЫЕ МЕТОДЫ МАТЕМАТИЧЕСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ БУДУЩИХ ИНЖЕНЕРОВ
NEW METHODS OF MATHEMATICAL EDUCATION OF FUTURE ENGINEERS
Keywords: математична освіта; методи навчання; нові технології у навчальному процесі; математическое образование; методы обучения; новые технологии в учебном процессе; mathematical education; teaching methods; new technologies in the teaching process; 621.863.2