Удосконалення технології відновлення кузовів легкових транспортних засобів - Королюк, Андрій Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – технологічні процеси відновлення кузовів легкових транспортних засобів. Мета роботи – удосконалення технологій відновлення кузовів легкових автомобілів шляхом впровадження нових методів і матеріалів, а також оптимізації існуючих процесів ремонту. Методи досліджень – аналіз літературних джерел та нормативної документації, дослідження матеріалів та технологічних процесів, метод порівняльного аналізу для оцінки ефективності різних технологій. Дипломна робота спрямована на вивчення сучасних технологій, методів та матеріалів, які використовуються в процесі відновлення кузовів автомобілів, а також на визначення можливостей їх вдосконалення. Зокрема, увага зосереджена на аналізі інноваційних методів ремонту, впровадженні новітнього обладнання та матеріалів, а також на питаннях підвищення кваліфікації персоналу автосервісних центрів.
Keywords: ВІДНОВЛЕННЯ КУЗОВА; АВТОМОБІЛЬ; КОНСТРУКЦІЯ; РЕМОНТ; ТЕХНОЛОГІЯ; МАТЕРІАЛИ; ЗВАРЮВАННЯ; ШПАКЛЮВАННЯ; ФАРБА ПЛАСТИК; АЛЮМІНІЙ; ВІДНОВЛЕННЯ; СТЕНД; РИХТУВАННЯ