Технічна експлуатація автомобілів з мікропроцесорними системами керування : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого рівня денної та заочної форми навчання : спеціальності «Автомобільний транспорт» - Горбік, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуті питання експлуатації автомобілів оснащених мікропроцесорними системами керування (МПСК) двигунами, паливною апаратурою, системою запалювання, автоматичною коробкою передач, системами ABS, ESP та ін.; експлуатаційні властивості і методи вимірювання електричних сигналів датчиків та виконавчих елементів цих МПСК. Призначений для здобувачів вищої освіти першого рівня денної та заочної форми навчання спеціальності «Автомобільний транспорт».
Keywords: експлуатація; автомобіль; мікропроцесорні системи керування; системи ABS; експлуатаційні властивості; вимірювання електричних сигналів датчиків; паливна апаратура; автоматична коробка передач; система запалювання; двигун; 629.3.018