ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ РАЦІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ У ТРАНСПОРТНИХ СИСТЕМАХ - Прокудін, Г. С.; Іщенко, М. Г.; Цуканов, О. І.; Прокудін, О. Г.; Ищенко, Н. Г.; Цуканов, А. И.; Прокудин, А. Г.; Prokudin, G.; Ishchenko, N.; Cukanov, A.; Prokudin, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Запропоновано новий підхід до раціональної організації вантажних перевезень у транспортних системах, який враховує наявність пропускних спроможностей транспортних комунікацій, одночасне перевезення декількох неоднорідних вантажів, перетворення сітьових моделей подання вантажних перевезень у матричні моделі та інші.
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ И ПРИКЛАДНЫЕ АСПЕКТЫ РАЦИОНАЛЬНОЙ ОРГАНИЗАЦИИ ГРУЗОВЫХ ПЕРЕВОЗОК В ТРАНСПОРТНЫХ СИСТЕМАХ
THEORETICAL AND APPLIED ASPECTS OF RATIONAL ORGANIZATION OF CARGO TRANSPORTATION IN TRANSPORT SYSTEMS
Keywords: транспортна система; вантажні перевезення; раціональна організація; транспортная система; грузовые перевозки; рациональная организация; transport system; cargo transportation; rational organization; 656.073