Удосконалення процесу діагностування газобалонного обладнання легкових автомобілів - Чехонін, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – система ГБО бензинового двигуна автомобіля. Мета дослідження – підвищення якості обслуговування з метою зниження витрати пального та підвищення екологічної безпеки автомобілів. Методи дослідження. У роботі використані теоретичні методи математичного моделювання У дипломній роботі було проведено аналіз впливу основних забруднюючих речовин від автомобільного транспорту на навколишнє середовище; дослідження роботи пристроїв зниження техногенного впливу автомобілів на довкілля; аналіз доцільності використання ГБО на легкових автомобілях; вдосконалення методики діагностування, ТО ГБО.
Keywords: ФОРСУНКА; ВИТРАТИ ПАЛЬНОГО; ДІАГНОСТИКА; ОБЛАДНАННЯ; СИСТЕМА КЕРУВАННЯ; ОБСЛУГОВУВАННЯ; СТЕНД; ГБО