Дослідження поточних показників функціонування маршрутної мережі міста Хмельницький. Частина 1. Оцінка просторової доступності громадського транспорту - Дорошев, Денис Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У результаті дослідження можливостей сучасного програмного забезпечення для розробки моделі транспортної системи громадського транспорту міста Хмельницький було обрано програму VISUM. В процесі моделювання були змодельовані мережі тролейбусних і автобусних маршрутів міста. Розроблена модель транспортної пропозиції дала можливість встановити поточні показники забезпечення населення міста послугами маршрутів загального користування. За результатами аналізу отриманиз показників було встановлено, що в цілому вони відповідають нормативним значенням, вказаним у Державних будівельних нормах України.
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа; транспортна доступність; транспортна модель; якість транспортного обслуговування; Visum