Розробка програми просування бренду підприємства - Красна, Ганна Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці програми просування бренду підприємства. У теоретичному розділі досліджуються основні теоретичні засади розробки програми просування бренду АТП, включаючи визначення основних напрямків для її реалізації. Також проводиться характеристика підприємства за 5 років. Аналітично-дослідницький розділ включає оцінку значущості властивостей транспортних послуг для клієнтів та оцінку іміджу бренду підприємства. У проектно-рекомендаційному розділі розробляється конкретна програма просування бренду, що включає рекомендації та практичні кроки для досягнення цієї мети. Запропоновано вспроваджувати рекламу в інтернеті, дисконтні та коаліційні програми, заходи паблік рілейшнз та інші. Кваліфікаційна робота спрямована на вдосконалення бренд-менеджменту підприємства та підвищення його конкурентоспроможності на ринку.
Keywords: програма просування; стимулювання збуту; бренд; імідж