Інтелектуальна система управління міським паркінгом. Частина 2. Інформаційна технологія управління завантаженістю паркінгів на основі прогнозного моделювання - Кривко, Володимир Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі розглянуто аналіз предметної області та існуючих рішень. В другому розділі розглянуто математичне забезпечення та моделі прогнозування. В третьому розділі розроблено інформаційну технологію та модель управління завантаженістю паркінгів на основі прогнозного моделювання. В четвертому розділі виконано практичну реалізацію розробленої технології та моделі.
Keywords: модель; паркінг; прогнозне моделювання; завантаженість; інформаційна технологія