Розробка навантажувача на тракторі СШ-25 - Скосарєв, Валерій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломі розглянуто питання, які пов’язані із проектуванням малогабаритного навантажувача, його основними розрахунками (основні параметри, тяговий розрахунок, гідросистема, параметри змінного обладнання та інш.). Розраховано показники економічної ефективності проектних рішень. Розглянуто питання охорони праці та безпеки при НС при експлуатації навантажувача.
Keywords: навантажувач; ківш; гідропривід; тяговий розрахунок; супорт; охорона праці; надзвичайна ситуація