Удосконалення системи матеріального постачання і збуту ТОВ «Логистик Авто Плюс» - Панов, Микита Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі були розглянути показники на основі яких визначається ефективність функціонування логістичної системи ТОВ «Логистик Авто Плюс». Запропонована методика завдяки якій можливо удосконалення системи матеріального постачання і збуту ТОВ «Логистик Авто Плюс». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: оптимальний розмір поставок; прогнозування