Критерії зносостійкості наплавочних сталей - Ромаєв, Д. Т.; Romaev, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Розглянуті питання застосування розрахункових критеріїв інтенсивності зношування для прогнозування зносостійкості наплавочних сталей для відновлення інструменту гарячої обробки металів і сплавів. Показана їх придатність для оцінки зносостійкості в умовах високих температур і циклічних напружень.
Сriteria of wear resistance of surfacing steel
Keywords: сталь; зносостійкість; наплавлення; критерії зносостійкості; steel; wear resistance; surfacing; wear resistance criteria; 621.791