ПЕРСПЕКТИВНІ ГІДРООБ’ЄМНО-МЕХАНІЧНІ ТРАНСМІСІЇ ДЛЯ КОЛІСНИХ ТРАКТОРІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Самородов, В. Б.; Бондаренко, А. І.; Бондаренко, А. И.; Samorodov, V.; Bondarenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Наведено кінематичні схеми перспективних гідрооб’ємно-механічних трансмісій, ідентифіковано їх основні конструктивні параметри, типорозміри гідромашин гідрооб’ємної передачі, визначені кінематичні, силові та енергетичні параметри трансмісій.
ПЕРСПЕКТИВНЫЕ ГИДРООБЪЕМНО-МЕХАНИЧЕСКИЕ ТРАНСМИССИИ ДЛЯ КОЛЕСНЫХ ТРАКТОРОВ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННОГО НАЗНАЧЕНИЯ
PERSPECTIVE HYDROSTATIC-MECHANICAL TRANSMISSIONS FOR WHEELED TRACTORS OF AGRICULTURAL SETTING
Keywords: гідрооб’ємно-механічна трансмісія; гідрооб’ємна передача; тракторобудування; гидрообъемно-механическая трансмиссия; гидрообъемная передача; тракторостроение; hydrostatic-mechanical transmission; hydrostatic transmission; tractor-building; 621.83.062.1