ОСНОВНІ ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ І НАДІЙНОСТІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ СТРІЛОВИХ КРАНІВ - Єрмакова, С. О.; Крупко, В. Г.; Ермакова, С. А.; Yermakova, S.; Krupko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто питання підвищення безпеки і надійності при експлуатації стріловидних кранів у надзвичайних ситуаціях. Проаналізовано чинники, що впливають на стійкість кранів у процесі їх експлуатації.
ОСНОВНЫЕ ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ И НАДЕЖНОСТИ ЭКСПЛУАТАЦИИ СТРЕЛОВЫХ КРАНОВ
BASIC WAYS TO INCREASE OPERATING SAFETY AND RELIABILITY OF JIB CRANES
Keywords: стріловидні крани; безпека; надійність; опорний контур; опорна поверхня; стреловые краны; безопасность; надежность; опорный контур; опорная поверхность; jib crane; safety; reliability; support contour; bearing surface; 621.874