Підвищення ефективності функціонування логістичної системи на ТОВ «Омега-Автопоставка» - Клименко, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
За рахунок переміщення на вказану адресу складу та побудову нових розвізних маршрутів вдалося знизити витрати на паливо за рік на 180110,3 грн. Також за рахунок вибору стратегії поповнення запасів з фіксованим рівнем замовлення вдалося визначити гарантійний запас 29,6 грн., граничний рівень запасу 44 т, та максимальний бажаний запас 112,4 т що дозволить підвищити надійність функціонування логістичної системи доставки шин.
Keywords: вантажний транспорт; управління запасами; запас; логістичне управління; склад