Удосконалення ефективності функціонування логістичної системи ФОП «Дубровський Михайло Володимирович» - Бондаренко, Михайло Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто існуючі технології замовлень номенклатур, визначені основні недоліки на підприемстві. На основі аналізу наукової літуратури визначен комплекс заходів які направлене на підвищення ефективності логістичної системи ФОП Дубровський Михайло Володимирович. Запропанована модель управління багатономенклатурними замовленнями від декількох джерел при постачанні при наявності обмеження орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз; xyz-аналіз