Капітальний ремонт ділянки підходів до мостового переходу на автомобільній дорозі Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка км 1+736 – км 2+477 - Покутній, Богдан Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – ділянка автомобільної дороги Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка від км 1+736 до км 2+477. Предмет дослідження – стан дорожнього одягу та умови руху на ділянці автомобільної дороги Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка від км 1+736 до км 2+477. Мета роботи – розробити проект капітального ремонту підходів до мостового переходу на автомобільній дорозі Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка км 1+736 – км 2+477 з оцінкою проектного рішення та розробкою заходів організації дорожнього руху. В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз вихідних параметрів ділянки автомобільної дороги Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка км 1+736 – км 2+477 та опис району її пролягання; проектування поздовжнього профілю та плану траси; проектування штучних споруд; проектування земляного полотна і варіантів конструкції дорожнього одягу; аналіз методів оцінки безпеки дорожнього руху; оцінка безпеки руху на ділянці автомобільної дороги Р-44 Дяківка-Сапушине-Кальченки-Горобівка км 1+736 – км 2+477 за епюрами приватних та підсумкових коефіцієнтів аварійності; розробка заходів з організації дорожнього руху.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; поздовжній профіль; план траси; оцінка проектного рішення; коефіцієнт аварійності