Інженерно-геодезичні вишукування площі 40-ї Армії у місті Тростянець Сумської області - Мартімянов, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення проведення інженерно-геодезичних вишукувань відповідно до чинного законодавства України; узагальнення характеристики району дослідження – площі 40-ї Армії у місті Тростянець Сумської області; вибір методу виконання топографічної зйомки та обґрунтування масштабу знімання; проведення польових геодезичних робіт з використанням сучасного геодезичного обладнання; камеральну обробку результатів вимірювань і побудову топографічного плану.
Keywords: геодезичні вишукування; тахеометр; рельєф; цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості