Моделювання та проектування головної балки мостового крана. Частина ІІ. Решітчаста конструкція чотирьохплощинного мосту - Ткаченко, Максим Дмитрович (My University, 2025)
Ця кваліфікаційна робота зосереджена на моделюванні та проєктуванні металоконструкції мостового крана у формі чотириплощинної ферми, а також на проведенні її перевірочних розрахунків. У роботі розраховано основні геометричні параметри головної та допоміжної ферм мостового крана. Було визначено навантаження та їхні найнебезпечніші комбінації, встановлено зусилля в елементах головної ферми та обрано перерізи для цих елементів.
Keywords: база крана; кінцеві балки; головна балка; розрахункова схема; 3d модель