ВИЗНАЧЕННЯ ГІДРАВЛІЧНОГО ОПОРУ ПОРИСТОГО МАТЕРІАЛУ ФІЛЬТРУЮЧОГО ЕЛЕМЕНТА ФІЛЬТРА ВІДПРАЦЬОВАНИХ ГАЗІВ - Ільченко, А. В.; Балюк, В. Ю.; Ильченко, А. В.; Балюк, В. Ю.; Ilchenko, A.; Baluk, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розроблено спосіб визначення гідравлічного опору пористого матеріалу фільтруючого елемента фільтра відпрацьованих газів автомобіля.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ГИДРАВЛИЧЕСКОГО СОПРОТИВЛЕНИЯ ПОРИСТОГО МАТЕРИАЛА ФИЛЬТРУЮЩЕГО ЭЛЕМЕНТА ФИЛЬТРА ОТРАБОТАВШИХ ГАЗОВ
DETERMINING OF HYDRAULIC RESISTANCE OF POROUS MATERIAL FILTER ELEMENT OF THE EXHAUST GASES' FILTER
Keywords: пористість; фільтр; моделювання; пористость; фильтр; моделирование; porosity; filter; simulation; 629.018