ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Шамрай, О. В.; Шамрай, Е. В.; Shamrai, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто як загальні питання використання інформаційно-комунікаційних технологій у вивченні іноземних мов, так і окремі проблеми, щодо конкретних результатів наукових досліджень. Звертається увага на сильні та слабкі сторони інформатизації викладання іноземних мов і на зміну ролі викладача.
ТЕНДЕНЦИИ И ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ИНФОРМАЦИОННО-КОММУНИКАТИВНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННЫМ ЯЗЫКАМ
TRENDS AND OUTLOOKS OF USING ІNFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES IN TEACHING FOREIGN LANGUAGES
Keywords: інформаційно-комунікаційна технологія; іноземна мова; мультімедіа; роль викладача; информационно-коммуникационные технологии обучения; иностранный язык; мультимедиа; роль преподавателя; information and communication technology; foreign languages; multimedia; teacher’s role; навчання; обучение; 004.032.6:[371.315:811]