ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ МЕХАТРОНІКИ ПРИ ТЯГОВИХ ВИПРОБУВАННЯХ ПОЗАШЛЯХОВИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗАСОБІВ - Балака, М. М.; Пелевін, Л. Є.; Аржаєв, Г. О.; Балака, М. Н.; Пелевин, Л. Е.; Аржаев, Г. А.; Balaka, М.; Pelevin, L.; Arzhaev, G. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто складові мехатронного інформаційно-вимірювального комплексу для тягових випробувань позашляхових технологічних засобів.
ПРИМЕНЕНИЕ ПРИНЦИПОВ МЕХАТРОНИКИ ПРИ ТЯГОВЫХ ИСПЫТАНИЯХ ВНЕДОРОЖНЫХ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ СРЕДСТВ
APPLICATION OF MECHATRONIC PRINCIPLES WHILE TRACTION TESTING OFF-ROAD TECHNOLOGICAL VEHICLES
Keywords: мехатроніка інформаційно-вимірювальних комплексів; тягові випробування; позашляхові технологічні засоби; мехатроника информационно-измерительных комплексов; тяговые испытания; внедорожные технологические средства; mechatronics information-measuring complexes; traction tests; off-road technological vehicles; 620.1.05:621.878