Удосконалення організації дорожнього руху по вул. Медичній в м. Харків шляхом упорядкування паркувального режиму - Новицький, Андрій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт: процес паркування на вул. Медичній в м. Харків. Мета роботи: Підвищення безпеки і комфорту учасників дорожнього руху по вул. Медичній у м. Харків. Методи дослідження: натурні спостереження транспортних і пішохідних потоків, аналітичний, імітаційне моделювання. Отримані результати: проведено аналіз методів організації дорожнього руху; проаналізовано стан аварійності і визначено частку дорожньо-транспортних пригод, які відбувались з припаркованими автомобілями; представлено результати обстежень параметрів дорожнього руху і дорожніх умов на перехресті; розроблено заходи з організації дорожнього руху для підвищення безпеки учасників дорожнього руху; проаналізовано можливий результат впровадження запропонованих заходів.
Keywords: організація дорожнього руху; стоянка транспортних засобів; перехрестя; транспортний потік; паркування