Технологія та організація виконання робіт з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта км 299+491 – 319+000 в Запорізькій області - Іванченко, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано та виконано: – аналіз природно-кліматичних умов експлуатації; – аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; – обґрунтовано види та розрахунок об'ємів робіт; – розроблені заходи з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги; – розроблені технології та організація виконання робіт з поточного та капітального ремонту автомобільної дороги; –розроблено контроль якості виконання робіт.
Keywords: Транспортно-експлуатаційний стан експлуатаційне утримання дороги; поточний ремонт; капітальний ремонт; контроль якості