Технологія та організація експлуатаційного утримання, ремонту та підвищення безпеки руху автомобільної дороги М-03 київ – харків – довжанський на ділянці км 540 – км 560. Частина 4. Підвищення безпеки руху - Помазан, Данило Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті розроблені технології та організація експлуатаційного утримання, а саме підвищення безпеки руху на автомобільних дорогах
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; ремонт; технологія; організація робіт; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища