Розробка інформаційної системи управління волонтерським рухом - Кривега, Дмитро Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою дослідження є підвищення ефективності управління волонтерською організацією за рахунок розробки автоматизованої інформаційної системи «Volonter». Об'єкт дослідження – процеси управління волонтерською організацією. Предмет дослідження – інформаційна системи «Volonter». В дипломні роботі вирішені наступні завдання: проведено аналіз проблеми управління волонтерською організацією; розроблено інфологічну модель предметної області; розроблено даталогічну модель предметної області; розроблено базу даних «Volonter». Для розробки інформаційної системи було використано програмний засіб Microsoft Access.
Keywords: база даних; волонтер; інформаційна система; інфологічна модель; даталогічна модель; таблиця; запит; звіт; форма