Аналіз методів оцінки паливної економічності автомобілів - Борисенко, А. О.; Borysenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуті існуючі методи паливної економічності автомобілів. Проведений аналіз їздових циклів: європейського NEDC, японського JC08В, українського ГОСТ 20306-90 та циклу, який використовується на території США FTP 75. Наведені висновки.
Анализ методов оценки топливной экономичности автомобилей
Analysis methods of fuel efficiency for cars
Keywords: паливна економічність; джерело витрати палива; середня витрата палива; споживчі якості автомобіля; питома витрата палива; топливная экономичность; источник расхода топлива; потребительские качества автомобиля; удельный расход топлива; средний расход топлива; fuel efficiency; a source of fuel; consumer qualities vehicle fuel consumption; average fuel consumption; 629.3+504