Розробка системи керування насосом на базі контролера ПЛК 150 - Попов, Микита В’ячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз технічних характеристик і параметрів OWEN ПЛК 150, проведено огляд системи керування насосами на базі ПЛК. Розроблено програму на мові LD логічної системи керування насосами в середовищі CoDeSys. Проведено аналіз роботи системи за різних умов і аварій.
Keywords: автоматизація; насос; програма; промисловий логічний контролер; протокол